Инфо

26. јун 2021.26. јун 2021.
Глас Подриња

Глас Подриња

Завршен 27. Фестивал ружа у Липолисту

Данас је завршен 27. Фестивал цвећа „Руже Липолиста“, који се традиционално одржава у другој половини јуна у Липолисту. Најмирисније село и ове године окупило је призвођаче, дистрибутере и све љубитеље руже.

Глас Подриња

Фестивал је организовала Туристичка организација Шапца, уз подршку Града и Месне заједнице Липолист.
- Фестивал Руже Липолиsта траје већ три дана и окупља велики број људи. Ово није само туристичка, него и привредна манифестација и свима, који се баве узгојем цвећа, прилика да на најлепши начин промовису свој рад. Овај, 27. Фестивал снажно је подржао град Шабац и подржваће га и у будућности. Ово је мнаифестација која је постала и остаће бренд града Шапца, рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.
Глас Подриња

Фестивал, који представља потенцијале које има производња цвећа, даје шансу за размену искустава, знања и успостављање контаката и сарадње у овој и бројним другим областима.
- Централни дан Фестивала који смо започели јутрос у 10 часова продајном изложбом цвећа, изложбом старих и уметничких заната, настављен је богатим културно-уметничким програмом у коме су учествовали културно-уметничка друштва „Абрашевић“ и „Јеврем Обреновић“. Изузетно ми је драго да је ова манифестација ове године одржана у пуном капацитету, истакла је Нађа Глигорић, вд директорка ТОШ-а.
Глас Подриња

Традиционално су подељене награде, а ове године Повеља пријатељства припала је др Јасмини Станковић.
Глас Подриња

- Изузетно сам узбуђена и почаствована наградом. Сматрам да сам једна од многих која је водила свој посао, као лекар и руководилац, али без тимског рада са запосленима ово признање не бих добила. Ова награда је подстек да радимо још више и боље, да будемо доступнији нашим грађанима, јер мисија и визија Дома здравља управо је доступност у пружању здравствених услуга, нагласила је др Станковић.
Глас Подриња


Опширније у штампаном издању.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa