Инфо

9. јул 2021.9. јул 2021.
Глас Подриња

Глас Подриња

Градоначелник Пајић састао се са проф. др Небојшом Кнежевићем

Градоначелник Шапца др Александар Пајић данас је свечано угостио проф. др Небојшу Кнежевића, рођеног Шапчанина, врхунским анестезиологом и субспецијалистом у области терапије бола на клиници у Чикагу.

- Као градоначелнику и неком коме је здравље суграђана на првом месту, било је задовољство разговарати и чути искуства проф. др Небојше Кнежевића. Доктор Кнежевић доказ је да се упорношћу и знањем може успети у свету, чему сведочи и овогодишња награда ,,Др Менчикати“ коју је добио за изузетно достигнуће у области терапије бола. Долазак светски цењених лекара у Шабац веома је важан због размене искустава са нашим стручњацима. То је прилика да чујемо на који начин лекари широм света воде рачуна о здрављу грађана, да неке од њихових метода које су се показале као успешне, применимо и у нашем здравственом систему”, рекао је градоначелник Пајић и додао да ће се трудити да се побољшају услови како за здравствене раднике и грађане - Желимо да наше лекаре задржимо у граду и да наши суграђани имају најбољу могућу здравствену заштиту.
Глас Подриња

Професор доктор Небојша Кнежевић казао је да је срећан што је у свом родном граду и да му је велика част и задовољство што сам се данас упознао са руководством града Шапца и људима који се баве здравством у овом граду.

- Било ми је драго да чујем планове за улагања у шабачку болницу, као и за унапређење здравственог система и могућност пружања бољих услуга пацијентима, као и за побољшавање услуга рада за колеге лекаре и остало медицинско особље. Искрено се надам да ће што више медицинских радника остати у Шапцу и пружати помоћ својим суграђанима. Мој циљ за Шабац и Србију је да помогнем колико је у мојој моћи. Изузетно сам захвалан на свом школовању у Србији и имам потребу да се одужим овој држави колико могу”, рекао је проф.др Кнежевић.

Састанку су присуствовали и доктор Слободан Поповић, директор Опште болнице ,,Лаза К. Лазаревић” у Шапцу и докторка Јелена Викић, члан Градског већа за здравство.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa