Инфо

12. јул 2021.12. јул 2021.
Критичне раскрснице захтевају повећање безбедности

Критичне раскрснице захтевају повећање безбедности

На углу улица Вука Караџића и Браће Недића синоћ, нешто пре поноћи, се догодила још једна саобраћајна незгода. На срећу, овог пута, причињена је само материјална штета.

Незгоде су на овој раскрсници веома честе, готово свакодневне. Иако је обележено првенство пролаза, возачи често не обраћају пажњу на саобраћајне знаке.

Шапчани памте да су се на овом месту догађали и удеси који су односили животе. Грађани апелују на надлежне да предузму нешто како би се повећала безбедност у овој раскрсници.

Још једна критична тачка у граду је и раскрсница улица Жике Поповић и Војислава Илића, која је у непосредној близини ОШ "Јеврем Обреновић". Некада се у току дана у овој раскрсници догоди и по неколико судара. Раскрсница је такође овележена саобраћајним знацима за првенство пролаза, али то очиглено није довољно да се избегну немили догађаји.

Позивамо надлежне органе да размотре могућности како ви се повећала безбедност саобраћаја, како на две наведене раскрснице, тако и на осталим кристичним местима у граду.
Глас Подриња

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa