Инфо

12. јул 2021.12. јул 2021.
Кабинет градоначелника Шапца

Кабинет градоначелника Шапца

Потписан уговор у Министарству заштите животне средине: Средства ће бити уложена у санацију земљишта на Старом граду

Градоначелник Шапца др Александар Пајић данас је у Министарству заштите животне средине са министарком Иреном Вујовић потписао Уговор о суфинансирању реализације пројекта очувања и заштите земљишта као природног ресурса у 2021. години на територији града Шапца.


Укупна средства предвиђена овим пројектом су 8 милиона и 134 хиљаде динара. Министарство дедељује средства у износу од 4,5 милиона док остала средства обезбеђује Град Шабац. Градоначелник Пајић рекао је да ће Град Шабац предвиђена средства уложити у санацију и реконструкцију земљишта на подручју Старог града и постављање новог дечјег игралишта.

Кабинет градоначелника Шапца


,,Главни циљ нам је стварање услова за квалитетан рани развој деце и здрав психофизички развој најмлађих суграђана.

Кабинет градоначелника Шапца


Шабац је одувек везан за своју реку, а Стари град изузетно је важно место за све Шапчане. На њему су одрастале генерације. Дечије игралиште које се тамо налази, запуштено је јер се дуго у њега није улагало. Због тога је изградња новог игралишта изузетно значајна за Град Шабац и све малишане у њему, али и њихове родитеље. Они ће у овој оази мира и природе моћи да уживају на прави начин. Ми ћемо се потрудити да нашим најмлађим суграђанима обезбедимо безбрижну игру и здраво одрастање", рекао је градоначелник Александар Пајић.

Кабинет градоначелнка Шапца


Кабинет градоначелника Шапца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa