Инфо

15. јул 2021.15. јул 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Асфалтирана улица у Поцерском Причиновићу: Ту смо да радимо у интересу грађана

Сваког дана машине се налазе на различитим местима у Мачви, Богатићу, Поцерини, Посавотамнави. Направљени су приоритети а ми смо ту да испунимо жеље рекао је градоначелник Шапца др. Александар Пајић. Извођач радова је фирма „Југо-коп Подриње“ а вредност ове инвестиције је око милион ипо динара
Средствима од повраћаја пореза на имовину и делом новца из буџета асфалтирано је 250 метара пута у Поцерском Причиновићу, у улици Добросава Живановића Трнџе. Извођач радова је фирма „Југо-коп Подриње“ а вредност ове инвестиције је око милион ипо динара. У овој улици се налази 15 кућа, а њени становници су пре две године скупили значајна финансијска средства за асфалтирање пута.


Фото: Глас Подриња

-Политика предходне власти била је да се узимају средства од грађана како би град инвестирао. Са доласком нове власти, ми нећемо узимати средства од наших суграђана, у буџету има довољно новца само је потребно мало стрпљења рекао је градоначелник Шапца др. Александар Пајић и додао да настављају са излажењем у сусрет потребама грађана.

-Сваког дана машине се налазе на различитим местима у Мачви, Богатићу, Поцерини, Посавотамнави. Направљени су приоритети а ми смо ту да испунимо жеље и да заједнички побољшамо стандард наших суграђана истакао је градоначелник.

Фото: Глас Подриња


Председник месне заједнице Владан Богићевић похвалио је добру сарадњу месне заједнице са градском управом и јавним предузећем „Инфраструктура“.

-Услишили су наше молбе као и молбе грађана и сагледали целу ситуацију. Када су видели у каквом стању је био стари асфалт урадили су нови и становници ове улице су сада задовољни.
Додао је да ће се у Поцерском Причиновићу радити и друге улице и да ће се трудити да се обезбеде средства за ову месну заједницу.

Фото: Глас Подриња


Становник ове улице, Ратко Кнежевић рекао је да је пре пет година улица проширена а захваљујући градоначелнику коначно су добили и асфалт.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa