Инфо

21. јул 2021.21. јул 2021.
Насловне стране београдских дневника

Насловне стране београдских дневника

Београдски дневници на насловним странама за среду 21. јул 2021. године пишу о новом таласу короне, о вакцинацији, као и о оптужници против клана Вељка Беливука и о Олимпијским играма.

АЛО - У тексту "Избори на пролеће" - о сазнањима да ће грађани Србији почетком априла гласати на председничким, београдским и парламентарним изборима. У тексту "Ана Брнабић обожава пљеске и пиво" лист пише о томе да је премијерка Србије гурман.
БЛИЦ - Четврти талас короне озбиљно прети "Држава спрема награде за младе који се вакцинишу". Чека се подизање оптужнице против Вељка Беливука и његове групе "Довољно доказа за доживотну робију Вељи и екипи". О упису на факултете "Сви би у психологе, нико неће да буде учитељ".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Репортери посетили ковид болницу у Батајници "Невакцинисани у смртној опасности". Потрес на политичкој сцени Црне Горе "Заратили око страдања Срба у Пиви и Велици". Новак Ђоковић пред пут у Токио "Боже правде, биће злато".

ДАНАС - Институт за вирусологију хитно набавља бочице довољне за 15 милиона доза руске вакцине: "Торлак расписао тендер за амбалажу за Спутњик В, рок испоруке 24 сата". О сликама измасакрираних тела на насловним странама српских медија: "Тужилачка истрага преко таблоида и Пинка". Обрушио се још један део зграде на Врачару: "Градилишта као темпиране бомбе".

ИНФОРМЕР - У тексту "Новак: Одох ја по злато у Токио" о одласку тенисера Новака Ђоковића на Олимпијске игре. У тексту "Главна премија - стан у Београду на води" о детаљима наградне игре за вакцинисане против корона вируса.

КУРИР - У тексту: "Мрачне тајне монструозног клана" о криминалној групи Вељка Беливука. "Новак отпевао Боже правде и отпутовао у Токио", о одласку тенисера Новака Ђоковића на Олимпијске игре.

ПОЛИТИКА - Централна тема на насловној страни "Ердоган у офанзиви за независно Косово". Од привредних тема издвојено "Раст цена челика и бакра добар за српски извоз". О ригорозним условима за извештавање са највећег спортског догађаја: "Олимпијске игре без граница".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - У тексту "Политичар типовао бизнисмене Невољи" лист пише о криминалној групи Вељка Беливука.

НОВА - У тексту: "Вучић и Вулин као лешинари" лист пише о објављивању фотографија жртава за које се сумњичи клан Вељка Беливука. "Граница за ковид зоне 1.000 заражених дневно" о корона вирусу у Србији, пише лист.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa