Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
Библиотека шабачка: Шта да ти поклоним?

Библиотека шабачка: Шта да ти поклоним?

Изабрати поклон за драгу особу данас је прави подвиг. Све нам је доступно, довољан је само један „клик“ и нешто новца. Али, запитате ли се понекад да ли се „кликом“ може поклонити истинска радост и да ли су баш сви дарови, они прави, вредни, искрени, део једне неуништиве потрошачке машинерије? Нису.

Постоји један лепи остатак прошлости који се састоји у церемонији избора поклона за драгу особу. То подразумева озбиљну припрему, распитивање „изокола“, обилазак продавница, двоумљење и сл. Е, ми имамо одличан предлог за дар достојан особе коју волимо и поштујемо.

Решили смо да вас обрадујемо – од сада сва издања Библиотеке шабачке, као и радове полазника наших креативних радионица, можете купити баш у својој Библиотеци! Питање је само да ли желите да поклоните причу о Анки Обреновић, свадбама у шабачком крају у протекла два века, шабачким штампарима, Винаверов „Громобран свемира“ у интерпретацији шабачких средњошколаца, монографије Библиотеке… Дилема је једино у томе који део Шапца желите да оживите у успоменама и отргнете од заборава.

Не оклевајте! Ред је да пробудимо истинску радост, али не ону која траје само трен! Ред је да кажемо данашњем времену да застане, не жури нам се баш толико. Хајд’ да видимо ко смо били, лакше ћемо даље.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa