Инфо

25. јул 2021.25. јул 2021.
Фото: Глас Подриња /Near Poet победник Меморијала Краља Александра

Фото: Глас Подриња /Near Poet победник Меморијала Краља Александра

Near Poetu Меморијал Краља Александра

Near Poet је победник Меморијала Краља Александра. После јучерашње несреће, када је Алмин Алић остао без Зофанис Дилајта, који је сломио ногу у Шабачком дербију, данашња победа је најбоља награда Победника је до циља водио Алекса Шашић, док тренерске заслуге припадају Бојану Шендековићу. Пехар је победнику предао принц Филип Карађорђевић.

Друго место заузела је Miss Mazzie, Штале "Шендековић" са Ризваном Сакићем у седлу. Трећа је била Koln Коњичког клуба "РС", са Сашом Глоговцем, а четврти Spencers Son, Сакиба Хоповца, са џокејом Гораном Мешетовићем.

Фото: Глас Подриња


Данашњи, други дан Шабачких коњичких свечаности, отворила је трка ЈП Инфрструктура Шабац, трчана на 1.800 метара, за сва грала од три године и старија из домаћег одгоја. Прво место освојио је Salah Al Din, власника Милана Николића. Други је био Paton Sur, Вујатовића, са Гораном Мешетовиће у седлу. Трећи је кроз циљ прошао Kameni Beely, Даутовића, са џокејом Жељком Илићем, ок је четвртопласирани био Орнамент КК "Крајишник", ког је јахао Алекса Шашић.

Фото: Глас Подриња


Двогодачки куп - Аграр Шетровић освојила је Yabadabadoo, Штале "Милић", са џокејом Гораном Мешетовићем. Други је био ЛЕгионар, Нуха Ватића, са Миланом Конкољем у седлу. Треће место је заузела Keep Queally, Стафана Угљешића, са Иштваном Козмом, док је летврти био X Factor Шефика Зулића, са Алексом Шашићем.

Фото: Глас Подриња


Iron Boy, Крајчиновића, са јахачем Жељком Илић, победио је у Супер спринту - Colne Star. Друго место су поделили Torino Hill и Waslawi, јер су судије рекле да се ради о мртвој трци. Четврто место је заузео Road Lever Александра Јанкуловића са Норбертом Нађем у седлу.

Фото: Глас Подриња


Десете Шабачке коњичке свечаности затворила је Шабчка миља N & G Bakery на 1.600 метара. Прво место је у финишу освојио Magic Man, Штале "Шендековић" са Кристијаном Несијем у седлу. На другом месту је остало Максимилијан ЛП Коњичког клуба "Ластин пут", ког је јахао Алекса Шашић. Трећи је био Киргиз Алмина Алића, са Миланом Конкољем, а четврти Макс Макси, Милана Николића.

Фото: Глас Подриња


Данашњи дан је обелжио и "Лејдис деј" и избор за најшармантнију даму.

Фото: Глас Подриња


Прво место је освојила Ана Лукић, која је огенције "Интертурс" добила крстарење Дунавом. Друга је била Јована Богдановић, а трећа Емилија Гавриловић. Специјален награде су понеле Љиљана Белић, најстарија учесница, и Сара Којић, као најмлађа. Посебну награду је добила и двогодишња Софија.

Фото: Глас Подриња


Све девојке су носиле шешире Ане Марковић из Крагујевца.


Опширнији извештај са десетих Шабачких коњичких свечаности читајте у штампаном издању "Гласа Подриња"
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa