Инфо

27. јул 2021.27. јул 2021.
Заједно за Србију Шабац и Еколошко удружење грађана из Коцељеве, потписали уговор о сарадњи

Заједно за Србију Шабац и Еколошко удружење грађана из Коцељеве, потписали уговор о сарадњи

Данас су у просторијама странке Заједно за Србију Шабац, председник ове странке Небојша Зеленовић и председник Еколошког удружења грађана из Коцељеве Славко Живановић, испред свог Удружења, потписали уговор о сарадњи.

На краћој конференцији за медије, поводом приступања још једне организације Отвореној грађанској платформи "Акција", Зеленовић је између осталог рекао да овим желе да понуде одговоре како грађани могу да живе боље у богатој и чистој природној околини. Посебно је нагласио да "платформа" свакодневно расте, а еколози из Коцељеве су 26 организација која им се прикључила. Констатовао је да је људима потребна нова платформа у интересу бољег живота у свим сверама друштва, који је актуелна власт опасно угрожава.

Престављајући Еколошко удружење грађана Коцељеве, његов председник Славко Живановић је рекао да су они основани 1997. године. Он лично у Аустрији ради 49 година. Наглашава да је у тој земљи видео доста позитивних решења која утичу на бољу заштиту природе и чистог ваздуха. То би желео да примени и у Србији, посебно у свом крају, који обилује разним могућностима бржег развоја и с тим у вези потребом веће заштите природних потенцијала.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa