Инфо

27. јул 2021.27. јул 2021.
Новајлије пристигле овог лета (Арсић, Миленковић, Миловановић)

Новајлије пристигле овог лета (Арсић, Миленковић, Миловановић)

Шабачки рукометаши стартовали припреме

Рукометаши "Металопластике" синоћ су стартовали припреме за нову сезону. Нови почетак дочекали су са изменама у играчком кадру, стручном штабу, али је попут претходне сезоне екипа малда и једнако амбициозна, жељна борбе за трофеје на домаћој сцени.

Заједничка оцена стручног штаба и новајлија у тиму, истакнута на данашњој конференцији за медије је да "Металопластика" уз добар рад може много и да именом и традицијом не сме да се задовољава било чиме што је мање од борбе за врх.

Прво окупљање "пластичара" лета 2021. (print screen сајта клуба)


-Остављамо могућност да ангажујемо још једног играча на бековској позицији уколико се укаже прилика, ван тога тим је комплетиран и скоро комплетни смо од првог тренинга. Недостају нам два кадетска репрезентативца Додић и Миловановић. Морамо од старта радити јако у сваком сегменту, јер нас очекује тешка сезона у којој желимо да будемо врху, што значи да морамо побеђивати. Искрено нас видим у борби за трофеје, а паркет ће показати колико можемо - рекао је тренер Миодраг Кажић.

Стручни штаб (Јовановић, Рашић, Кажић)


Њему ће у предстојећој сезони помагати Давид Рашић, док је за кондициони део задужен Огњен Јовановић.

Прелазни рок је обележио долазак Вука Миленковића из Словеније, као и повратак два искусна играча, практично стасала у Металопластици, Дарка Арсића и Немање Миловановића.

-Увек ми је лепо када се вратим у Шабац. Иза мене је интернационални период, а њега не би било без Металопластике и увек сам ту да будем уз Металопластику и браним њене боје - рекао је Арсић.

Немања Миловановић је бек поникао у Шапцу, а до претходне сезоне носио је дрес нишког Железничара одакле се вратио у клуб где је стартовала сениорска каријера за њега.

-Ово је клуб где се најквалитетније ради у одличним условима. Чим је стигао позив од Миодрага Кажића са којим сам већ сарађивао у млађим категоријама, нисам уопште размишљао. Договорили смо се брзо и већ сам се паковао за Шабац. Радујем се новом почетку у Металопластици и надам се успесима - истакао је Миловановић.

Систем такмичења у Супер лиги је непромењен у односу на претходну сезону, али су групе промењене и Металопластика је у тежој, заједно са: Војводином, Динамом, Радничким, Новим Пазаром, Југовићем, Обилићем и Црвеном Звездом. У првом колу, 18/19. септембра гост „пластичара“ биће Звезда, вечити ривал овдашњег клуба.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa