Инфо

30. јул 2021.30. јул 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

"Отворени Балкан" у фокусу београдске штампе

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 30. јул, највише пишу о иницијативи "Отворени Балкан" која је усвојена у Скопљу од стране председника Србије Александра Вучића, и премијера Северне Македоније и Албаније Зорана Заева и Еди Раме, о епидемији корона вируса, дешавањима у Босни и Херцеговини, и о другим темама.

БЛИЦ - О заоштравању ситуације у БиХ "Жесток одговор Срба на Инцков закон". "Вакцинисано мање од половине наставника", подаци Министарства просвете о проценту вакцинисаних међу запосленима у образовању.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о иницијативи "Отворени Балкан" која је постигнута у Скопљу "Не чекамо да нас уведу у ЕУ, сами кројимо судбину". О подацима у вези епидемије корона вируса "Мање од 3% пелцованих се заразило".

ДАНАС - "Таблоиди оптужују Данас да призива смрт Вучића", лист пише о, како наводи, бруталној кампањи против независних медија у Србији. Интервју са председником Социјалдемократске странке Борисом Тадићем "Лидер СНС не уме да очува ни оно што присвоји".

ПОЛИТИКА - "'Отворени Балкан' нова ера сарадње у региону”, о иницијативи Србије, Северне Македоније и Албаније постигнутој у Скопљу. О вакцинацији против корона вируса "Препоруку за трећу дозу даваће изабрани лекар".
Бета

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa