Инфо

1. август 2021.1. авг 2021.
АМСС: Гужве на граничним прелазима и у саобраћају

АМСС: Гужве на граничним прелазима и у саобраћају

Саобраћај је појачан на аутопутевима и свим важнијим путним правцима у Србији, а веома високе температуре најављене за данас додатно ће отежавати вожњу, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС).

На станицама за наплату путарине задржавања су на Прељини око пола сата, а на Старој Пазови 15 минута, наведено је у саопштењу АМСС-а јутрос од 6.00 часова.
На граничним прелазима чека се на Хоргошу око два сата на излазу из земље, а на улазу око сат, на Келебији око сат времена у оба смера, на Прешеву 45 минута на излазу.

На Батровцима задржавање је око пола сата, док се на Шиду чека око 40 минута на улазу у Србију, а на Гостуну око 45 минута и на Јабуци око сат времена у оба правца.

На теретним терминалима нема задржавања, али је за данас од 11.00 до 19 часова на свим граничним прелазима са Румунијом најављена обустава теретног саобраћаја, осим за приоритете.

АМСС подсећа возаче да због веома високих температура на путовање крену пре 11.00 и после 17 часова, а упозорава и да су због топлоте чести и кварови на возилима.

На бројним деоницама у току су радови уз измене у режиму саобраћаја, па је потребан додатни опрез, наведено је у саопштењу АМСС-а.

Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa