Инфо

1. август 2021.1. авг 2021.
Код рвача највећа конкуренција (фото: Глас Подриња)

Код рвача највећа конкуренција (фото: Глас Подриња)

Борбе Рвача, надметање одбојкаша, кошаркаша и кајакаша

Пливачки маратон је био централни догађај првог августовског дана на Старом граду, међутим док су посетиоци чекали пливаче који су у 11 часова кренули из Јарка, могли су током најтоплијег дана у години, да уживају у још неколико спортских догађаја широк спортско-рекреативног комплекса.


Рвачи традиционално



Већ по традицији, дани Маратона су и дани када је Шабац домаћин Првенства Србије у рвању на песку. Овог лета на врелом песку борило се 40 такмичара из десет клубова. Борбе су отганизоване у више категорија, екипни учинак ће бити познат током дана, а победник у појединачној конкуренцији, апсолутној категорији био је домаћи борац Илија Петровић.

Врео песак, јако сунце и борба за титулу (фото: Глас Подриња)


Поново одбојка на песку

После паузе, поново је организован турнир у одбојци на песку, где је интересовање превазилазило капацитете, те је број екипа ограничен на по шест у обе конкуренције. Одбојкашки турнир је и последњи окончан. Титулу код мушкараца заслужили су Дамњановић и Јовановић.

Мушко финале у одбојци


Мајурци славили


Програм у Шапцу отворио је турнир младих кошаркаша три овдашња клуба. Учесници су се борили у баскету три на три. Коналну победу однео је тим Микс Мајур, други је био ОКК Шабац, а трећи тим М015.

Баскеташи отворили програм (фото: Глас Подриња)



Будуће кајакашке звезде


Ко водили водене спортове, могао је да ужива и пре доласка пливача. Шабачки млади кајакаши, пионири и такмичари још у категорији мини кајака, такмичили су се у четири категорије у четири трке, женској и мушкој конкуренцији, на 300 метара.

Будући кајакашки шампиони (фото: Глас Подриња)


Победнице код дама су Ела Мићић и Ана Гојковић, док су код мушкараца бржи од конкуренет били Вук Грубјешић и Петар Мићић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa