Инфо

2. август 2021.2. авг 2021.
Фото: Глас Подриња / Професор Милан Савић са полазницима летње школице у ЦСУ

Фото: Глас Подриња / Професор Милан Савић са полазницима летње школице у ЦСУ

Бесплатна летња школица у Центру за стручно усавршавање

У Центру за стручно усавршавање у току је летња школица „Научна разоткривалица“ за све занитересоване. Садржаји су потпуно бесплатни, а полазници ће имати прилику да током две недеље усвоје нова знања из области ЗД штампе, али и других научних дисциплина.

Радионице за све узрасте


-У нашој новој креативној радионици Мејкерс спејс се одржавају радионице, те смо већ за прву недељу за полазнике припремили занимљиве програме. 3Д штампа, израда метеоролошке станице, рад са сензорима и програмски језици за моделовање су планиране активности за радионице – истакла је Ивана Богићевић, стручна сарадница ЦСУ и позвала све заинтересоване да лето испуне новим вештинама и сазнањима.
3Д штампа у фокусу радионице ЦСУ / Фото: Глас Подриња

Курс 3Д штампе у Центру за стручно усавршавање


Професор Техничке школе у Шапцу Милан Савић истиче да је Мејкерес спејс право место за све оне који желе да квалитетно проведу време и стекну увид у значај ЗД штампе.

-Курс је осмишљен да полазници стекну основе о ардуино платформи, те да у наредном периоду кроз друге радионице могу да надограде стечено. Морам да истакнем да садржаји нису намењени искључиво основцима, средњошколцима, те да курс могу да похађају и старији. Они све што ћемо радити могу касније комерцијално да примене, јер 3Д штампа има широку примену у образовању, медицини, архитектури – додао је професор Савић.
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња

Најновији број

23. септембар 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa