Инфо

2. септембар 2021.2. сеп 2021.
фото: мали нинџа ратници вредно раде на својој форми (фото: Глас Подриња)

фото: мали нинџа ратници вредно раде на својој форми (фото: Глас Подриња)

Изазов за мале нинџа ратнике

Првих мартовских дана старији су се надметали у трци са препрекама, а пола године касније прилику да се искажу на јединственом полигону спретности имају и најмлађи на првом "Бушидо челенџу за децу".

Такмичење приређује Спортски центар "Бушидо", а поприште је Спортско-рекреативни комплекс "Стари град".

Препреке на неколико локација СРЦ "Стари град" (фото: Глас Подриња)


-Деца из целе Србије ће у недељу бити овде и опробати се на овом нашем полигону различитих, озбиљних, а опет деци и њиховој безбедности прилагођених препрека. Ово је изазов за, слободно могу рећи, децу мале нинџа ратнике, спортски изазов, али и лепа прилика за дружење и псоебан леп доживљај. Онлајн пријаве су завршене, имамо око 70 пријављених малишана узраста од четири до 14 година. Могуће је и на дан пријаве обезбедити учешће, тако да очекујемо око стотину такмичара. Распон од десет година није мали и зато ћемо учеснике поделити у три старосне категорије, те се практично сви такмиче са одговарајућим узрастом - истиче Александар Јанковић из СЦ "Бушидо".

Полигон намењен малишанима између 4 и 14 година (фото: Глас Подриња)


Полигон обухвата различите препреке постављене на више локација СРЦ, почетак и крај је испред шабачке тврђаве, сваки од задатак подразумева различите вештине, а велики број судија ће обезбедити да не буде проблема у оријентацији код учесника.

Старт прве категорије је у 12 часова у недељу, 5. септембра, а за најбоље су обезбеђене медаље и пехари.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa