Инфо

16. септембар 2021.16. сеп 2021.
АМСС: Саобраћај умерен, услови добри

АМСС: Саобраћај умерен, услови добри

На путевима у Србији саобраћај је умерен, а услови за вожњу су добри, саопштио је јутрос Ауто мото савез Србије (АМСС).

Успоренију вожњу треба очекивати једино на прилазима већим градовима и то у време почетка и завршетка радног времена већине запослених, или због радова путара.

Саобраћај је успорен и на деоници укрштања аутопутева код Бубањ потока, јер се саобраћај у смеру ка Нишу одвија претицајним тракама оба смера, а ка Београду зауставном и возном траком.

На Бубањ потоку затворен је пролаз подвожњаком испод аутопута, па се возила упућују на петљу Траншпед, а путаре треба очекивати и између петљи Колари и Водањ у смеру ка Нишу.

У току су радови и на делу аутопута код искључења за Смедерево и Пожаревац, али затварање трака и преусмеравање не омета нормалан саобраћај.

Почели су радови и на мосту преко реке Лугомир код Јагодине, а саобраћај се одвија двосмерно, делом аутопута који води ка Нишу.

У току су радови и између петљи Ниш-Југ и Трупале, а затворена је претицајна трака у правцу Београда и брзина је прилагођена радовима.

АМСС је упозорио и на радове на изградњи надвожњака и приступној саобраћајници на регионалном путу Чачак - Гојна Гора, на укрштању са аутопутем Прељина - Пожега. Саобраћај је преусмерен на локални пут.

На путничким терминалима граничних прелаза возила се задржавају око 15 минута, а на теретним у смеру ка Хрватској и Мађарској од 60 до 180 минута.

АМСС је возачима препоручио да прилагоде брзину условима на путу, поштују саобраћајне прописе и ограничења, и на пут крену одморни.

Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa