Инфо

17. септембар 2021.17. сеп 2021.
Насловне стране

Насловне стране

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 17. септембар, пишу о сусрету председника Хрватске Зорана Милановића и председника Црне Горе Мила Ђукановића, смрти кошаркашког тренера Душана Дуде Ивковића, корона вирусу и новим правилима за одржавање наставе у школама.

АЛО - "Збогом, Дудо", о смрти кошаркашког тренера Душана Дуде Ивковића.

БЛИЦ - О састанку председника Хрватске и Црне Горе, Зорана Милановића и Мила Ђукановића, лист пише "Мило и Милановић оплели по Србији". У тексту "Нова правила за школе са зараженом децом" о променама модела "семафора", које је најавио министар просвете Бранко Ружић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Отишао је патријарх европске кошарке", лист пише о смрти кошаркашког тренера Душана Дуде Ивковића. Директор Инфективне клинике у Београду Горан Стевановић у интервјуу за лист каже "Прети нам судар грипа и ковида- 19".

ДАНАС - Некадашњи кандидат за председника Србије Саше Јанковића рекао је за лист "Власти је у крви да манипулише изјавама", поводом таблоидних интерпретација његовог интервјуа са телевизије Нова С. О наводима да је држава дозволила несметано ширење корона вируса и заражавање грађана у тексту "Шведски модел по цену српског живота".

КУРИР - "Збогом, Дудо", о смрти кошаркашког тренера Душана Дуде Ивковића.

ИНФОРМЕР - "Вакцина преполовила корону", о епидемији корона вируса. "Маск одвео туристе у свемир на три дана", о комерцијалном лету у свемир који је спровела компанија Спејсекс Илона Маска.

ПОЛИТИКА - Под насловом "Уједињени у мржњи према Србији и СПЦ" о састанку Ђукановића и Милановића. О безбедносном пакту у који су ступиле САД, Велика Британија и Аустралија у тексту "Аукус - нови пакт против Кине на Пацифику".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Или пропуснице или затварање", изјава епидемиолога Предрага Кона.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa