Инфо

17. септембар 2021.17. сеп 2021.
Фото: Глас Подриња / уручивање кључева Чивијашке републике новом председнику

Фото: Глас Подриња / уручивање кључева Чивијашке републике новом председнику

Изабран нови председник Чивијашке републике

Како традиција налаже годинама уназад, изабран је нови председник Чивијашке републике, чији ће мандат трајати годину дана. Ове године та част је припала Андрији Милошевићу, популарном телевизијском, позоришном и филмском глумцу.

Инаугурација новог председника Чивијашке републике одржана је вечерас у Шабачком позоришту и том приликом в.д. директора Туристичке организације града Шапца Нађа Глигорић уручила му је кључеве Чивијашке републике.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, публика није била присутна.


Фото: Глас Подриња / Нови председник Чивијашке републике Андрија Милошевић


-Обећавам Шапчанима да нећу урадити ништа. Обећавам да ће све остати исто. Обећавам вам да све ово што је до сада урађено ће остати ту где је а можда ће бити и горе. Обећавам вам све оно што су вам други обећавали да вам ја то нећу урадити, али вам зато нећу то ни обећати, што мислим да је јако поштено са моје стране. Ја вам обећавам да вам ништа не обећавам и то вам заиста обећавам – гласило је обећање новог председника Чивијашке републике Андрије Милошевића у духу функције коју ће обављати.

Да је сачуван чивијашки дух и задржана традиција потврдила нам је Нађа Глигорић.

-Овогодишњи програм је у нешто измењеном облику али оно што је битно је да је сачуван изворни дух Шапчана и њихова способност да збијају шале како на туђи тако и на свој рачун.

Најновији број

21. октобар 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa