Инфо

20. септембар 2021.20. сеп 2021.

Насловне стране за понедељак, 20. септембар

Београдска дневна штампа у издањима за понедељак, 20. септембар 2021. године, највише пише о неизвсеном исходу медјустраначког дијалога о изборним условима, заоштравању епидемиолошке ситуације у Србији, очекиваном наставку преговора Београда и Приштине, и другим друштвеним и економским темама.

АЛО - Кума Прајда Наташа Беквалац "Део сам геј популације". О смрти најпознатијег текстописца музичких хитова "Умрла Марина Туцаковић".

БЛИЦ - Репортажа из црвене зоне ужичке болнице у "Долазе нам целе породице, а кући се не врате сви". "Половина дјака на онлајн настави", о уводјењу нових мера у просветном систему.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Србима хоће да скидају таблице", поводом навода да ће приштинске институције инсистирати на новим таксама за становнике севера Косова. "Звезда у Хумској ишчупала бод", након завршетка 165. "вечитог" дербија. "Бојси није дочекао да постане Србин", поводом смрти глумца Џона Чалиса који је у серији "Мућке" глумио Бојсија.

ДАНАС -"Србија прва у Европи и друга у свету по броју заражених", о актуелним корона бројкама у Србији. О последњој рунди дијалога о изборним условима у "Флекенштајн на вези са Вучићем убрзао договор". "Доинг Бусинесс, Доинг Цорруптион", о резултатима интерне истраге Светске банке, која указује да се манипулисало резултатима медјународног рангирања.

ИНФОРМЕР - Лист преноси мишљење црногорског политичара Небојше Медојевића "Мило је терориста, ДПС треба забранити".

КУРИР - Специјал листа "Најчувенији егзекутори мафије: Убијали за паре, касапили тела из задовољства".

ПОЛиТИКА - "Владајућа већина 'дрма' Милову председничку фотељу", о политичкој сцени у Црној Гори. "Приштина најавила скидање српских таблица", уочи најављеног наставка дијалога Београда и Приштине. Фељтон "Епидемија шпанске грознице у Србији 1918-1919".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист оцењује да је турски председник Реџеп Тајип Ергодан на недавном састанку са српским председником Александром Вучићем поручио "Србе нико неће напасти". Поглавар Руске православне цркве о кризи у православљу "Патријарх Кирил: Раскол грчке и словенске цркве".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa