Инфо

22. септембар 2021.22. сеп 2021.
Бета

Бета

Насловне стране за 22. септембар

Дневне новине на насловним странама данашњих издања пишу пре свега о збивањима на прелазима на северу Косова и наступу председника државе Александра Вучића, као и о ситуацији са епидемијом корона вируса.

АЛО - "Дуду испратио тим снова", лист пише о сахрани кошаркашког тренера Душана Ивковића.

БЛИЦ - Косовски специјалци и даље на прелазима "Усијање на северу Космета". О сахрани легендарног кошаркашког тренера "Цела бивша Југа испратила Дуду".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О дешавањима на прелазу Јариње "Послали и 'војску' у обрачун са Србима". Поводом повећања броја заражених корона вирусом лист пише да се чека одлука Кризног штаба о новим мерама "У кафане само са ковид пропусницом".

ДАНАС - Ћерка фирма компаније Рио Тинто нуди донације школама у Крупњу "Брига за ђаке или борба за рудник". Репортажа из дневне болнице за хемотерапију у Врању "Тешка паралелна борба против канцера и короне".

ИНФОРМЕР - "Нема преговора док се РОСУ не повуче са севера", лист преноси обраћање председника Србије Александра Вучића након седнице Савета за националну безбедност.

КУРИР - "Одговор", о изјави председника Србије Александра Вучића поводом дешавања на северу Косова. "Лов на шкаљарце", лист пише о истрази против криминалног клана Вељка Беливука.

ПОЛИТИКА - "Одбио сам предлог Квинте и ЕУ, сит сам политике свршеног чина", изјавио је председник државе Александар Вучић. "Европа је фрустрирана Бајденом колико и Трампом", о збивањима на међународној политичкој сцени.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише о ситуацији у вези епидемије корона вируса "У Аустрији умре један у Србији 40 људи дневно".

Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa