Инфо

23. септембар 2021.23. сеп 2021.
фото:  Бета

фото: Бета

Насловне стране за 23. септембар

Београдски дневни листови на насловним странанам сутрашњих издања највише пишу о проблемима возача са српским регистарским таблицама на косовским прелазима, ширењу корона вирусу, а баве се и другим темама.

БЛИЦ - "Задњи воз да ЕУ озбиљно крене у решавање Косова", о односу ЕУ према проблему регистарских таблица и дијалогу Београда и Приштине. "Шта све предвиђа нови Закон о полицији", о Нацрту закона о унутрашњим пословима.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Разговор тек кад оду РОСУ", о ставу председника Србије Александр Вучића о решавању проблема Београда и Приштине у вези са регистарским таблицама. "Таблицама Србима стављау мете на чело", о дешавањима на косовским прелазима.

ДАНАС - "ЕУ жели да Вучић и Курти сами реше проблем" о решевању проблема са српским регистарским таблицама идијалогу Београда и Приштине. "Превентива и контрола важније од ковид пропусница", о корона вирусу.

ПОЛИТИКА - "Позив на дијалог уз претњу дугим цевима" о проблему са српским регистарским таблицама на косовским прелазима. "Ђерлек: Очекује се повећање броја оболелих од ковида", о ситуацији са корона вирусом.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa