Инфо

23. септембар 2021.23. сеп 2021.
Промена термина доделе признања (фото: Спортски савез Шабац - додела признања март 2020. године)

Промена термина доделе признања (фото: Спортски савез Шабац - додела признања март 2020. године)

Измена термина свечане доделе признања Спортског савеза Шапца

Свечана додела признања најбољим спортистима и спортским колективима у избору Спортског савеза Шапца биће организована према плану, 29. септембра, али је промењена сатница, те ће уместо од 12, свечаност бити органиозована у среду, од 10 часова у великој сали Соколског дома у Шапцу.

Спортски савез Шапца већ традиционално сваке године бира најбоље спортисте и спортске колективе нашег подручја у претходној години. Традиција је успостављена и по питању доделе признања лауреатима, увек је организована крајем фебруара или почетком марта, но као и 2020, тако и 2021. година обележена је нестабилном епидемиолошком ситуацијом, те је руководство Савеза одлучило да свечаност планирану за почетак године одложи на неодређено, односно период стабилног здравственог стања на глобалном нивоу.
Ипак, како потпуна победа над Ковидом још није остварена, а истовремено у жељи да очува вишедеценијску традицију, у Савезу су одлучили да признања доделе кроз шест дана, уз поштовање свих мера борбе против вируса које је прописао републички Кризни штаб.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa