Инфо

24. септембар 2021.24. сеп 2021.
фото:  Бета

фото: Бета

Насловне стране за петак 24. септембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 24. септембар највише пишу о смрти глумца Ненада Ненадовића, о дешавањима на административним прелазима Јариње и Брњак и о другим економским и друштвеним темама.

БЛИЦ - Лист истражује, "Вршњачко насиље међу тинејџеркама - Девојчице све агресивније - туче, напади, вређања...". О дешавањима на административном прелазу Брњак, "РОСУ на Брњаку претукао тројицу Срба".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О смрти глумца Ненада Ненадовића, "Отишао човек који је имао душу од памука". Скупштина о усвајању Закона о Хиландару, "Престоница обнавља ризницу лавре".

ДАНАС - "Србија изгуби чак 900 милиона евра годишње због одласка младих", лист износи истраживања о последицама одлива радне снаге на Западном Балкану. Потпредседница Странке слободе и правде Ана Стевановић за лист, "Где је нестало више од 140 слика из наших амбасада?".

ПОЛИТИКА - Интервју са председником Социјалдемократске странке Борисом Тадићем, "Борићемо се до краја за боље изборне услове". "Војска Србије подигла борбену готовост", Војска у Рашки и Новом Пазару у првом степену приправности.

Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa