Инфо

30. септембар 2021.30. сеп 2021.
Припреме за први овосезонски изазов (фото: Глас Подриња)

Припреме за први овосезонски изазов (фото: Глас Подриња)

Ватерполисти започињу европске изазове

Шабачки ватерполисти вечерас стартују на турниру Еуро купа у Холандији. У наредна три дана ВК „Шабац“ ће у Утрехту одиграти четири утакмице против ривала из: Мађарске, Француске, Немачке и Холандије. Домаћин је истовремено и први ривал.

Холандски Утрехт у првом колу другог најквалитетнијег европског такмичења дочекује Шабац вечерас (четвртак, 30.09) од 19 часова. У петак од 20:30, Шапчани играју против Дуизбурга, а у суботу су заказане две утакмице. Од 11:30 ривал је Туркоан из Француске, а од 19:15 велики Вашаш, представник Мађарске.

Ослабљени, али спремни за борбу. Шапчани на аеродрому у Холандији (фото: ВК Шабац фб страница)


Шабац је у Холандију отпутовао знатно ослабљен због повреда и позитивних тестова на Ковид. Анто Васовић рачуна на свега 11 играча, а изостају: Стојановић, Тубић, Митровић, Вукадиновић, Тонковић и Мараш.

Трећи пут у Европи

Ватерполо клубу "Шабац" ово ће бити трећи наступ на европским такмичењима. Почетком века наступао је у ЛЕН купу, надметању у којем, само под другим именом такмичења, наступа и ове сезоне, док је 2019. овдашњи тим, ондашњи шампион Србије наступао у квалификацијама за Лигу шампиона.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa