Инфо

5. октобар 2021.5. окт 2021.
Сајам послова и пракси „JobFair─ Креирај своју будућност!”

Сајам послова и пракси „JobFair─ Креирај своју будућност!”

‚JobFair ━ Креирај своју будућност!” је сајам послова и пракси намењен студентима и дипломцима природно-математичких и техничко-технолошких факултета, који ће се ове године одржати 1. и 2. новембра. Услед епидемиолошке ситуације и ради безбедности учесника и посетилаца, Сајам ће се и ове године одржати онлајн, на сајту www.jobfair.rs.

Организатори догађаја су непрофитне и аполитичне организације: Удружење студената технике Европе - Београд и Удружење студената електротехнике Европе - Београд.

Сајам је настао 2005. године на иницијативу студената волонтера и има за циљ повећање стопе запослености међу младима и задржавање стручног кадра у нашој земљи. Већ седамнаест година повезује студенте са најугледнијим компанијама и тиме даје младима могућност да граде своју будућност у Србији.

JobFair, поред Сајма на ком ће студенти бити у прилици да ступе у контакт са представницима компанија и сазнају више о пословима и праксама које они нуде, пружа прилику за развој вештина кроз додатни садржај:

„Панел дискусија — Пођи правим путем” дискусија на којој се обрађују актуелне студентске теме, 16. октобра

„LevelUp — Подигни ниво својих вештина” семинар личних и професионалних вештина, 23. и 24. октобра

TechTalk предавања о актуелним темама из струке, 1. и 2. новембрa

Разговор за посао радионица на којој студенти имају прилику да осете атмосферу интервјуа за посао, 2. октобра
CV база — у било ком тренутку посетиоци могу оставити свој CV који ће бити прослеђен свим компанијама које учествују на пројекту.

Све активности су бесплатне и одржаће се онлајн на сајту jobfair.rs, на коме можете пронаћи и пријаве за LevelUp — Подигни ниво својих вештина и Разговор за посао.

Како је интересовање за JobFair сваке године све веће, организатори се труде да из године у годину јачају национални карактер Сајма, што значи да је пројекат намењен студентима и дипломцима техничко-технолошких и природно-математичких факултета свих универзитета у Србији.

За више информација можете посетити сајт www.jobfair.rs, и друштвене мреже: Инстаграм (@jobfairrs), Фејсбук (@jobfairrs) и LinkedIn (JobFair ─ Креирај своју будућност!).

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa