Инфо

12. октобар 2021.12. окт 2021.
аутор и водитељ емисије Тања Илић (фото: Глас Подриња)

аутор и водитељ емисије Тања Илић (фото: Глас Подриња)

Свечаност поводом јубилеја емисије Ас спорт

Спортска емисија колажног типа "Ас спорт" прославила је хиљадито издање. Од првог издања до данас увек је на малим екранима понедељком у вечерњем термину.

На локалној ТВ станици спортске актуелности ауторка и водитељка Тања Илић, како истиче, трудила се да буде актуелна, да извести, тематски обради дешавања у области спорта и промовише оне који на најбољи начин представљају свој клуб и град.

Гости на свечаности поводом јубилеја (фото: Глас Подриња)


- Одрастала сам уз Градски стадион, спортисте, спорт је мој живот и љубав коју нисам желела да напустим на крају играчке каријере. У јесен 2001. године, на почетку новог века, отпочело је емитовање. Увек понедељком, само су се термини мењали, били смо ту за наше верне гледаоце, без паузе. Свака од емисија била је и јесте посебан изазов. Спорт и новинарство су моје две велике љубави и срећна сам што сам успела да их спојим на овај начин. Нисмо ни слутили колико ћемо трајати, поносна сам на своје сараднике, јер Ас спорт нисам само ја, то је тим и успели смо сви заједно - истиче Тања Илић.

Јубилеј је обележен свечаном академијом у свечаној сали ОШ Лаза К. Лазаревић. Тим емисије и ауторку поздравили су гости из света спорта, представници клубова, спортских организација, институција и установа са којима сарађују и други пријатељи емисије.

Захвалница за Веселина Вуковића, једног од гостију у првој емисији (фото: Глас Подриња)


-Ово је моја основна школа, место где сам започела спортску каријеру, први пут сам водила спортске манифестације и посебне споне ме вежу за њу и поносна сам што овакав јубилеј обележавам баш у њој. Тешко је говорити, јер су емоције јаке, када видим оволико људи знам да сам истински богата, јер истинско богатство се мери бројем пријатеља, не новцем. Иза нас је хиљаду емисија, али прича траје и све је подстрек за нове емисије и јубилеје - додала је Илић.

Ђорђе Рашић, гост у првом издању емисије (фото: Глас Подриња)

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa