Инфо

13. октобар 2021.13. окт 2021.
Бета

Бета

Насловне стране за 13. октобар

Дневне новине у данашњим издањима највише пишу о смрти трудница које се нису вакцинисале против корона вируса, о Сајму наоружања и војне опреме у Београду и завршеном Самиту несврстаних.

БЛИЦ - "Од короне умрло 10 породиља и трудница", пишелист. Истрага о убиству породице Дјокић "Три врсте доказа воде до убица".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Корист од самита несврстаних у Београду "Одбрана Косова, оружје и храна за 'трећи свет'". "'Лазански' хит сајма", о новом борбеном возилу названом по новинару и амбасадору Мирославу Лазанском.

ДАНАС -"Афере у таблоидима пласира лично Вучић", о медијским нападима власти на неистомишљенике. Хаос на скупу о метроу у Скупштини Београда "Чувари чували јавну седницу од јавности".

ИНФОРМЕР - "Корона убила још две породиље", лист пише о ситуацији са епидемијом корона вируса у Србији. О истрази против осумњиченог водје криминалног клана Вељка Беливука "Европол има још доказа о зверствима Беливука!".

КУРИР - Лист пише о наводима да је министар без портфеља задужен за развој сиромашних општина Новица Тончев купио вилу на Дедињу - "Одакле ти паре?!". О Сајму наоружања и војне опреме који се одржава у Београду под насловом "Наоружање".

ПОЛИТИКА - Отворен сајам наоружања у Београду "'Лазански' - формула 1 велике убојне моћи". О корони "Вакцина спасава и породиље и бебе".

АЛО - Лист пише о ситуацији са епидемијом корона вируса у Србији - "Казаљка смрти се све брже врти!".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише о препорукама за вакцинацију против корона вируса "Старији од 60 да приме трећу дозу кинеске".

Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa