Инфо

14. октобар 2021.14. окт 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за четврта, 14. октобар

Београдски дневни листови на насловним странама сутрашњих издања највише пишу о сукобу косовске полиције и Срба у Косовској Митровици и Звечану и о ставовима председника Србије о томе, а баве се и епидемијом изазваном корона вирусом и другим економским и друштвеним темама.

БЛИЦ- "Курти због избора напао Србе", о инцидентима у Косовској Митровици и Звечану. "Казнити лекаре који саветују људе да се не вакцинишу", о ситуацији са корона вирусом.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Доста је: Браните нас или ћемо се бранити" о састанку председника Србије Александра Вучића са представницима Срба са Косова. "Рачуни за струју по старом", о обећању директора Електропривреде Србије.

ДАНАС - "Косовски специјалци пуцали на грађане" о инцидентима у Косовској Митровици и Звечану. "Коцкање са животима због економске и политичке добити", о ситуацији са корона вирусом.

ПОЛИТИКА - "Приштински полицајци пуцали Србима у леђа", о инцидентима у Косовској Митровици и Звечану. "Браните се од напада: Бићемо уз вас", о ставу председника Србије Александра Вучића поводом инцидената на Косову.
Агенција Бета

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa