Инфо

18. октобар 2021.18. окт 2021.
Бета

Бета

Насловне стране за 18. октобар

Београдски листови на насловним странама издања за понедељак, 18. октобар 2021. године, највише пише о аферама које потресају безбедносне структуре у Србији, локалним изборима на Косову, предстојећој грејној сезони, пандемији, другим друштвеним и економским темама.
АЛО - Лист пише о бившој државног секретарки у МУП Дијани Хркаловић и случају убиства трочлане породице у Србији.


БЛИЦ - "Десет најближих људи Дијане Хркаловић из полиције", о везама које је бивша државна секретарка одржавала док је била на функцији. Фото-робот најчешћих хоспитализација од ковид-19 "Корона опасно прети гојазнима и невакцинисанима". Уочи зиме о трошковима огрева у "Најјефтиније је и даље ложити".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ
- "Различитост да нас спаја, а не раздваја", поводом посете патријарха СПЦ Сарајеву. У "'Падају' Дијанини људи у МУП-у" наводи се да ће Сектор унутрашње контроле испитивати још инспектора. Разговор са начелницом гинекологије у КБЦ "Драгиша Мишовић" у "Више од десет трудница и породиља са короном".

ДАНАС - "Највећа излазност у српским срединама", након локалних избора на Косову. У "Екстремна десница на државном буџету" о списку организација које је друштвена мрежа Фејсбук пенализовала. "Рдјава опција за запослене са већим платама" истражује да ли у Србији треба укинути доприносе за здравствено осигурање.

КУРИР - "Приштина је припремама још два акције на Космету", изјава председника Србије Александра Вучића.

ИНФОРМЕР - "Британци су спремали нападе на Србе на Косову", изјава председника Србије Александра Вучића. "Корона удара и на децу", о епидемиолошкој ситуацији.

ПОЛИТИКА - "БИА штити националне, а не партијске интересе", рекао је председник Србије након обележавања Дана Безбедносно-информативне агенције. Интервју са Симом Аврамовићем, амбасадором Србије у Ватикану у "Заједничка нам је потреба очувања хришћанских вредности". Лист наводи и да "Влада није одустала од уводјења ковид пропусница".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ
- "Корона под контролом тек када се вакцинише 70 одсто планете", изјава шефа СЗО Габрејесуса. "БИА најснажнија у историји", изјава председника Србије Александра Вучића поводом годишњице оснивања Безбедносно информативне агенције.

Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa