Инфо

20. октобар 2021.20. окт 2021.
Насловне стране за среду, 20. октобар 2021. године

Насловне стране за среду, 20. октобар 2021. године

Београдски дневни листови у издањима за среду, 20. октобар највише пишу о епидемији корона вируса у Србији, о годишњем извештају Европске комисије о напретку Србије и о другим темама.

БЛИЦ - "Бајден шаље пет специјалаца да реше Косово и БиХ", лист наводи да је западни Балкан на списку приоритета администрације Сједињених Америчких Држава. "Скоро 8.000 заражених, данас заседа Кризни штаб", о погоршању ситуације са епидемијом корона вируса.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О епидемиолошкој ситуацији у Србији "Корона убила близанце, па однела и мајку". "Обрисали срамни филм о Амфилохију", лист пише о дешавањима у Црној Гори, поводом односа према Српској православној цркви.

ДАНАС - О проблему загадјења ваздуха у Београду "Велики загађивачи некажњени". "Позови председника на ТВ - да не би дошао", лист пише о избегавању председника Србије Александра Вучића да говори за независне медије.

ПОЛИТИКА - "Лекари упозоравају: или вакцина, или деца на респираторима", о процесу вакцинације против корона вируса. "ЕК: Србија испунила услове за отварање два кластера", лист пише о годишњем извештају Европске комисије о Србији.
Бета

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa