Инфо

21. октобар 2021.21. окт 2021.
Фото: Општа болница Шабац

Фото: Општа болница Шабац

У Општој болници Шабац

Радни састанак о епидемијској ситуацији

Др Марија Лабан, пулмолог Клинике за пулмологију Универзитетског клиничког центра Србије и један од шефова Јединице за полуинтензивну негу у Ковид болници у Батајници, боравила је у радној посети Општој болници Шабац. Од почетка епидемије др Лабан је ангажована у црвеној зони, најпре у матичној установи, а потом у највећој ковид болници у земљи по њеном отварању.

Представници менаџмента установе, као и наши координатори и специјалисти из црвених зона – пнеумофтизиолог, анестезиолог, инфектолог, интерниста и представница медицинских сестара и техничара, учествовали су у размени искустава са уваженом гошћом.

У току радног састанка отворене су многе теме, покренута питања са обе стране, а све у вези различитих ситуација које се јављају у дијагностици и лечењу ковид и постковид пацијената. Добили смо много добрих одговора, појашњења и извели доста закључака.

Oвај радни састанак је превазишао сва наша очекивања у позитивном смислу и свакако ће резултирати унапређењем нашег рада у вези са ковид и постковид пацијентима.
Општа болница Шабац

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa