Инфо

22. октобар 2021.22. окт 2021.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за петак, 22. октобар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 22. октобар највише пишу о ковид пропусницама и о бившој секретарки МУП-а Дијани Хркаловић, а баве се и другим политичким и друштвеним темама.

АЛО - Лист пише о случају Крагујевчанина Ђорђа Јоксимовића који се шест година борио за враћање права на старатељсво над децом која су му одузета због болести супруге "Ђорђу коначно враћене ћерке".

БЛИЦ - "Најмлађи остају у клупама, старији на онлајну", о сазнањима да би то требало да предложи Кризни штаб за борбу против корона вируса. "Пет сурових убистава у време Дијане Хркаловић", о уличним убиствима.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Наплата казни од понедељка", о ковид пропусницама. "Избрисали потерницу за дилером па тражили 300.000 евра", о сазањима тог листа везаних за податке из предистраге против бивше државне секретарке МУП-а.

ДАНАС - "Зашто је постало опасно рећи име Данила Вучића", о оштрим реакцијама премијерке и чланова Српске напредне странке на помињање имена сина председника Србије. "Замазивање очију јавности и медицинарима", о увођењу ковид пропусница.

ИНФОРМЕР - О хапшењу жене која се представљала као пластични хирург "Лажној докторки у сефу у колима нашли 48.000 евра".

КУРИР - Интервју са председницом Вишег касационог суда Јасмином Васовић "Имуна сам на изјаве политичара и из власти и из опозиције".

ПОЛИТИКА - "Ноћне ковид контроле увод у оштрије мере", о увођењу ковид пропусница. "Владимир Ребић од 16. децембра у пензији", о пензионисању директора полиције.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Под насловом "Све о ковид пропусницама", лист пише о томе ко може да их добије и где ће бити тражене.
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa