Инфо

28. октобар 2021.28. окт 2021.
Детаљ са меча у Ивањици (фото: Сви ми који волимо ФК Мачва Шабац фб страница)

Детаљ са меча у Ивањици (фото: Сви ми који волимо ФК Мачва Шабац фб страница)

Најмлађи тим парирао фавориту

Мачва је јуче елиминисана у Купу Србије, али је фаворизованом Јавору се супротставио састав где су само два играча рођена у претходном веку, Младен Мићановић и Кристијан Тојчић, сви други стартери су били у распону од 18 до 20 година.

Иако млад тим против ривала у најјачем саставу, меч је био равноправан и решен је у корист домаћих 2:1 у самом финишу полувремена.

-Ушли смо преплашено у меч, то је резултирало пеналом, да ли је био пенал - није био, играч каже да је прво избио лопту. Првих 10 минута меча смо изгледали лоше, после тога стварамо једну па другу ситуацију, имамо пречку Саве Арамбашића, имамо и зицер Слободана Сладојевића главом, постижемо погодак и после тога имамо још неких добрих ситуација, Младен Мићановић кад је одложио шут на 16 м и није шутнуо и ситуацију када су домаћи практично из празног гола избацивали лопту. Друго полувреме Јавор је имао иницијативу и онда смо увели у игру момке са клупе, ушли су сви осим Страхиње Манојловића и Немање Стевановића, успоставили смо егал и имали смо неке ситуације које нисмо искористили. Одиграли смо добру утакмицу, добили смо неке момке, неки играчи су показали да заслужују минуте - рекао је после меча тренер Борис Савић за клупску страницу.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa