Инфо

8. новембар 2021.8. нов 2021.
POKS

POKS

Саопштење за јавност

Омладинци ПОКС учествовали у акцији „Чеп за хендикеп“

Представници Српске краљевске омладине у Шапцу укључили су се у акцију „Чеп за хендикеп“ и прикупили већу количину чепова за Удружење „Да будемо сви једнаки Шабац”.

- Омладина ПОКС Шабац на овај начин даје пример, кроз једну врсту показне вежбе. Уједно, упућујемо и позив свим организацијама, покретима и групацијама да учествују у скупљању чепова у акцији “Чеп за хендикеп”. Није тешко бити хуман, али изгледа да после скоро две године пандемије понестаје снаге и воље за то, а морамо знати да наше мало некоме може да значи много – изјавио је Марко Исаковић председник омладине ПОКС Шабац.
Уз ову акцију, пошто је реч о пластичном отпаду, осим хуманости бринемо и о екологији. Сакупљени чепови од пластичних флаша биће искоришћени за помоћ особама са сметњама у развоју, самохраним и самосталним родитељима.

У програму Покрета обнове Краљевине Србије породица је једна од најважнијих тема, а кроз овакве акције омладине ради се активно на промоцији екологије и хуманости, у циљу развијања свести о томе код наших младих суграђана.

Српска Краљевска омладина ПОКС Шабац

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa