Инфо

15. новембар 2021.15. нов 2021.
Фото: Глас Подриња /асфалтирање пута у засеоку Гајића мала у Волујцу

Фото: Глас Подриња /асфалтирање пута у засеоку Гајића мала у Волујцу

Асфалтиран пут у засеоку Гајића мала у Волујцу

(Фото Глас Подриња)
Биће асфалтирано око 7,4 километара путева, уз помоћ Владе Србије

Градоначелник Шапца др Александар Пајић, данас је обишао радове на асфалтирању пута у засеоку Гајића мала у Волујцу.


Овом приликом наишао је на озарена лица великог броја мештана, који су асфалтирање пута дуго чекали.

- Желимо свима да омогућимо пристојне услове за живот и пласман њихових производа на тржиште, те већи останак младих на вековним огњиштима. Конкретно радимо на асфалтирању овог пута у дужини од 2,3 километра, а на програму су и путеви у остале две мале Волујца, укупно преко четири километра пута. После долази на ред суседно Двориште. Укупна вредност радова у ове две месне заједнице је 73 милиона динара. Биће асфалтирано око 7,4 километара путева, уз помоћ Владе Србије. Сарадња са нашом земљом је на највишем нивоу и они нам много помажу да ово урадимо у Поцерини, Посавотамнави, Мачви. Циљ су приближно исти услови живота на селу и у граду, а град Шабац остаје град будућности, истакао је овом приликом градоначелник Шапца Александар Пајић и набројао свих 12 села у којима ће изводити сличне послове.

Фото Глас Подриња

Радост нису скривали ни мештани Волујца. Председник месне заједнице Стеван Гајић је рекао да ово није запамтио у својих седам деценија колико живи у селу.

- Предходно су нам многи обећавали, али је нажалост на томе и остало. Само обећања. Ови сада, мислио је на челнике СНС у Шапцу обећано испуњавају на чему смо им неизмерно захвални. На овај начин обезбеђујемо будућност нашег села, рекао је Гајић.

Слично је размишљао и његов мештанин Горан Гајић, који своју породицу издржава радећи између осталог и два хектара јагода. И он је поновио велику захвалност првенствено руководиоцима СНС у Шапцу, исто као и његова суграђанка Драгица Белушевић која је у Волујцу провела 70 година и нада се да ће на овај начин млади више остајати на својим огњиштима и градити бољу будућност села и своју.
Љ.Ђ.
  • Фото Глас Подриња
  • Фото Глас Подриња
  • Фото Глас Подриња

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa