Инфо

16. новембар 2021.16. нов 2021.
Потрага за слављем на крају меча (фото: С. С.)

Потрага за слављем на крају меча (фото: С. С.)

Мачва у потрази за победом

Шабачка Мачва није успела ни у петој узастопној утакмици да оствари победу. Последњепласирани Кабел је би у подређеној улози на свом терену, но Шапчани нису искористили велики број прилика и практично су изгубили два бода, много више него што су освојили један. Меч је окончан без голова.

Израженија је криза резултата, него криза игре уверен је тренер Мачве Борис Савић. Претходни добри резултати су задржали Мачву у сигурној плеј оф зони, али се губи корак у односу на друго место.

Кабел - Мачва 0:0 (фото: Сви ми који волимо ФК Мачва Шабац - фб страна)


-Невероватан број промашаја у Новом Саду. Ривал није створио ниједну шансу, млади момци су борбени, улажу велики труд и то им је дало резултат. Четири или пет гол прилика нисмо искористили, у два случаја говоримо о потпуно небрањеној мрежи. Желели смо више, али морамо да гледамо у напред и на преостала три меча - рекао је после дуела тренер Мачве Борис Савић.

Шапчани и даље кандидати за виши ранг

Слаб викенд имали су Инђија и Младост Нови Сад, те је победа Мачву могла да врати у борбу за другу позицију, но и реми је приближио екипу Новосађанима на минус четири.

Следи дерби Подриња и меч против старог риваал Лознице која не бележи резултате у складу са очекивањима.

-Сваки меч је за нас дерби, јер је ово тим који се доказује из дуела у дуел. Свакако да ће бити тежак меч, не само због традиционалног ривалитета, већ и због чињенице да Лозница не одустаје од највиших амбиција, а опет три дуела не зна за победу, те је чак четири бода далеко плеј оф и сигурно да ће и они само о победи размишљати - додао је Савић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa