Инфо

16. новембар 2021.16. нов 2021.
фото: фб страна Милана Дамњановића

фото: фб страна Милана Дамњановића

Адаптација санитарног блока школе у Глоговцу

У издвојеном одељењу Основне школе „Јанко Веселиновић“ у Глоговцу у току су радови на адаптацији дела овог објекта – санитарни блок.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је у оквиру свог програма расподеле инвестиционих средстава и програмске активности модернизације инфраструктуре основних школа определило укупно 1.807.684,78 динара за реализацију овог пројекта.

фото: фб страна Милана Дамњановића


Грађевинске радове који су у пуном јеку обишли су заменик председника општине Богатић Теодор Теодоровић и председник привременог органа месне заједнице Глоговац Иван Лукић.

фото: фб страна Милана Дамњановића


„Повод данашње посете Основној школи у Глоговцу је заиста леп, јер улагање у обнову школских објекта је улагање у образовање, а такав вид улагања је сигуран залог за будућност. Објекте оваквог типа је потребно одржавати, обнављати и осавремењивати. Адаптација, побољшање санитарно хигијенских услова и енергетска ефикасност наших школа, било да имају неколико стотина или само неколико ученика је одређено као приоритет у раду локалне самоуправе. Налазимо се у школи која је саграђена давно и која је захтевала хитну санацију како би се ученицима и запосленима омогућили оптимални услови за рад. Постоји потреба и за обимнијом реконструкцијом овог објекта, која би обухватала и сређивање учионица и подова, те ћемо о тим питањима морати да водимо рачуна у наредном периоду“ казао је заменик председника општине Теодор Теодоровић.
Званична фб страница председника Општине Богатић Милана Дамњановића

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa