Инфо

27. новембар 2021.27. нов 2021.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за суботу, 27. новембар 2021. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 27. новембар 2021, пишу о састанку српског и руског председника Александра Вучића и Владимира Путина, о новом соју корона вируса, заједничком изласку дела опозиције на следеће изборе, али и о другим економским и друштвеним темама.

АЛО - "Уклети пут код Умке", пише лист о саобраћајној незгоди у близини Београда, где су се сударили аутобус и камион. Лист пише о процесу против глумца Драгана Бјелогрлића због напада на Предрага Антонијевића.

БЛИЦ - Лист доноси текст "Како ће изгледати брза пруга" Београд-Будимпешта. О новим вакцинама против ковида-19: "До краја године из Торлака стиже 2,5 милиона руских вакцина".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О састанку Вучића и Путина у тексту "Договор нам уштедео 22 нове болнице". О пуштању у рад обновљеног блока 1 у термоелектрани Никола Тесла "Не морамо да увозимо струју". Лист пише: "Из Африке свету прети најопаснији сој короне".

ДАНАС - "Цена гаса у Србији ипак није најнижа", пише лист. О подизању оптужнице против глумца "Медији пре Драгана Бјелогрлића сазнали оптужницу".

КУРИР - Лист пише о случају убијене трочлане породице Ђокић.

ИНФОРМЕР - "У болнице стиже 50.000 пилула против корона вируса", о новом леку против ковида-19 у Србији.

НОВА - О заједничком изласку дела опозиције на наредне изборе лист пише "Дјилас одредјује нестраначког кандидата за Београд, а председничког сви заједно". Интервју са Сандром Рашковић-Ивић "Поношева реч је реч официра, верујем да ће дати допринос кампањи".

ПОЛИТИКА - О састанку председника Србије и Русије у тексту "Манипулације споразумом Вучић-Путин". О договору дела опозиције о заједничком изласку на изборе "Ђилас: Грађани траже да изађемо на изборе". Лист доноси текст са полигона "Пескови" у тексту "Акција специјалаца Србије и САД".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Најопаснији сој короне већ стигао у Европу", лист пише о епидемији корона вируса.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa