Инфо

28. новембар 2021.28. нов 2021.
Бета

Бета

Одређен притвор демонстранту који је у Шапцу зауставио багер

Демонстранту који је у Шапцу зауставио багер са напредњацима, Драгану Миловановићу Црном, одређен је притвор у трајању од 48 сати, објавила је Нова.рс.

Портал је раније објавио да је мушкарац који је јуче спречио напредњаке да са багером уђу у групу окупљених грађана, ухапшен синоћ и спроведен у полицијску станицу у Шапцу.

Касније је председник Заједно за Србију и бивши градоначелник Шапца Небојша Зеленовић објавио да је поменути демонстрант Драган Миловановић Црни.

Током јучерашњег дана појавио се снимак на којем се види како два човека багером покушавају да прођу кроз групу људи, док их је пратила група момака са летвама у рукама.

Окупљени грађани су покушали да зауставе багер, међутим, возач је наставио вожњу, што је изазвало револт демонстраната.

Багер који је кренуо на окупљене грађане возио је, како је открио раније портал, Небојша Стојићевић Јарин, шабачки напредњак.

У изјави за Нова.рс Душан Костадиновић, генерални секретар Демократске странке који је био на лицу места каже и да су иза багера ишли "наоружани криминалци, батинаши, који су окупљене грађане напали моткама."

За сада није познато да ли су багериста и остали напредњаци, који су јуче физички насртали на грађане у Шапцу, користећи летве, приведени или ухапшени, навео је портал.

Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa