Инфо

30. новембар 2021.30. нов 2021.
фото: фб страна Милана Дамњановић

фото: фб страна Милана Дамњановић

Изградња и уређење санитарног блока у глоговачкој основној школи

Завршени су радови на изградњи и уређењу санитарног блока у издвојеном одељењу основне школе “Јанко Веселиновић” у Глоговцу. Пројекат је реализован уз финансијску помоћ и подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

У друштву представника месне заједнице Глоговац, ову установу посетио је заменик председника општине Богатић Теодор Теодоровић који том приликом није крио своје одушевљење виђеним.

Уређење санитарног чвора (фото: Милан Дамњановић - званична фб страница)


- У овој школи на задовољство, пре свега, ученика и свих запослених решен је дугогодишњи проблем. Веома је важно да деца похађају школу у адекватним условима, али нажалост, нарочито у сеоским срединама се често дешава да су они недовољно добри. Зато овај нови и модеран санитарни чвор представља корак напред у побољшању услова, али је наравно, потребно наставити значајније улагање у образовне установе у нашим селима. Инвестирање у боље и квалитетније услове за образовање деце један је од наших зацртаних приоритета у раду. Издвајањем из општинског буџета, као и путем различитих конкурса и јавних позива која расписују министарства Владе Републике Србије можемо умногоме поправити стање ствари у овој области, почев од вртића, преко основног до средњег образовања - истакао је Теодоровић.

Теодоровић: Инвестирање у боље и квалитетније услове за образовање деце један је од наших зацртаних приоритета у раду (фото: Милан Дамњановић - званична фб страница)
Милан Дамњановић (званична фб страница)

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa