Инфо

1. децембар 2021.1. дец 2021.
Глас Подриња

Глас Подриња

Градоначелник Пајић данас обишао завршне радове на реконструкцији Касарске улице

Градоначелник Шапца Александар Пајић данас је обишао завршне радове на реконструкцији Касарске улице у Шапцу. За ову инвестицију, једну од највећих у овој години, из градског буџета издвојено је 25,2 милиона динара.
Караска улица у новом издању

- Касараска улица је била у катастрофалном стању. С обзиром да четири деценије није рађена, била је потпуно небезбедна за кретање пешака, бициклиста и возача аутомобила. Реконструисана је у целој дужини од 700 метара и проширена паркинг местима. Учинили смо да овај град добије једно ново рухо, нови изглед. Предстоји нам сађење дрвореда у овој улици. Задржали смо стара, здрава стабла, а посадићемо и 65 нових, чиме ћемо добити нова плућа града, јер Шабац треба да буде град будућности, истакао је градоначелник Пајић.
Младен Чолић, председник МЗ Јевремова

Према речима Младена Чолића, председника МЗ Јевремова, овај пројекат је од изузетног значаја с обзиром да је Касарска улица фреквентна.

- Захваљујем градоначелнику и градској управи зато што је ова улица као саобраћајница веома важна за овај део града. Мештани ове месне заједнице су жељно ишчекивали асфалтирање улице, паркинг и тротоар, рекла је Слађана Вујковић из МЗ Јевремова.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa