Инфо

3. децембар 2021.3. дец 2021.
Фото: Инстаграм Контра Комитет

Фото: Инстаграм Контра Комитет

Шабачки бенд Контра Комитет међу најбољима у Србији

Шабачки бенд Контра Комитет у недељу, 5. децембра наступиће на такмичарском јубиларном десетом Београдском ауторском рок фестивалу у конкуренцији осам одабраних. Финално вече фестивала окупља најбоље ауторске бендове из земље према избору Удружења рок музичара Србије (УРМУС). Кића, Гавра, Дарко и Вуле жирију и публици представиће три ауторске песме (Систем, Бол и Сеци уши), што је и био један од услова приликом пријаве. Наступ у Београду не виде као надметање, већ прилику да наступају, поново буду на сцени и уживају у добром звуку.

-Случајно смо видели конкурс за БАРФ10, пријавили се без очекивања. Ни сада не размишљамо о награди, пласману. Важно нам је да буде добра атмосфера, музика и да наступамо – каже Бранко Мићановић Кића, члaн и вокал Контра Комитета о предстојећем викенду. Напомиње да није изненађење што је од осам бендова четири из престонице, али да охрабрује што су уз Београђане одабрани Крагујевчани, Србобранци и Шапчани.

-Познато је да Београд центар и да се тамо све одвија, али и Шабац има добре музичаре, само нису увек видљиви. Разноликост музичких праваца даје квалитет ауторским бендовима и за сваку похвалу је када неко самостално уради песме. Понекад је ентузијазам оно што нас све покреће. Ентузијазам и љубав. Када је о музици реч, или је волиш, или не – закључује Кића.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa