Инфо

3. децембар 2021.3. дец 2021.
Шапчани победници Светионика знања: Тим „Yуммy“ креирао најбољи пројекат

Шапчани победници Светионика знања: Тим „Yуммy“ креирао најбољи пројекат

Завршна церемонија пројекта “Светионик знања”, који се традиционално одржава пети пут за редом успешно је реализована након три месеца спровођења пројекта.

Стручни жири сачињен од представника Ерсте банке, Делта Холдинга, Делхаизе Србије одабрао је победнички пројекат под називом „Yуммy“ тима из Шапца. Међу осам тимова средњошколаца из читаве Србије, који су се такмичили са идејама којима желе да унапреде средине из којих долазе, победу је однео пројекат тима из Шапца који за циљ има промоцију и информисање младих о значају здраве исхране. Како би пројекат ових младих људи заживео у будућности, Ерсте банка је за његову реализацију обезбедила награду у износу од 250.000 динара.

Другопласирани тим долази из Чачка и осмислио је пројекат “Флорин кутак” који има за циљ развој еколошке свести код младих кроз опремање еко учионица, креативних радионица и садње дрвећа. Треће место припало је средњошколцима из Вршца са пројектом „Култура под брегом“ у оквиру којег планирају одржавање културних и едукативних програма за младе Вршчане како би промовисали културну свог града.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa