Инфо

3. децембар 2021.3. дец 2021.
Фото: Глас Подриња: 11 година ЦСУ

Фото: Глас Подриња: 11 година ЦСУ

Центар за стручно усавршавање обележио 11 година постојања

Центар за стручно усавршавање обележио је 11 година постојања, у друштву пријатеља и сарадника. Током свих ових година организовали су огроман број предавања, обука, семинара, радионица, а посебно се може подичити највећим Парком науке у региону, али и Тренинг центром.

Фото: Глас Подриња: Годишњица постојања обележена уз сараднике и пријатеље


-Највећи успех нашег рада у претходних 11 година је, верујем, отвореност за долазак деце, просветних радника, као и много радионица и манифестација које овде организујемо. Млади могу да се искажу кроз истраживање, да напредују. Просветни радници усавршавају своје компетенције. Посебно морам да издвојим Тренинг центар и образовање одраслих, односно проширење делатности, тако да сада радимо и обуке за незапослена лица према потребама тржишта рада, како би лакше добили посао, навео је директор ЦСУ Бранко Филиповић.

Фото: Глас Подриња: Отворени за просветне раднике, ђаке, усавршавање незапослених...


Прошле године је, због епидемијске ситуације, било мање активности. Ове године у ЦСУ су организоване летње школице, Недељу истраживача, а мај је био месец посвећен математици.

-Видећемо какве ће бити околности у наредном периоду и уколико буду постојали услови организаћемо зимску школицу са 20-ак радионица током две недеље. Видећемо да организујемо квизове, ролекркостере везано за такмичења у музици. Надамо се да ћемо следеће године поново организовати све манифестације, огледне часове, целодневну наставу, обиласке Парка науке и моћи да достигнемо 2019. годину када је више од 2.000 деце из целе Србије посетило Парк науке, рекао је Филиповић.
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa