Инфо

5. децембар 2021.5. дец 2021.
Бета

Бета

Насловне стране за недељу 5. децембар 2021. године

Београдски дневни листови у издањима за недељу, 5. децембар на насловним странама највише пишу о посети председника Србије Александра Вучића Горњим Недељицама, о протестима широм Србије, корона вирусу и другим економским и друштвеним темама.

ПОЛИТИКА - О протестима широм Србије: "Поново блокада путева, Вучић у јадарском крају". Амбасадор Немачке у Србији Томас Шиб за Политику: "Београд и Приштина морају да испуне све што је договорено".

АЛО - Председник Србије Александар Вучић у јадарском крају разговарао о Рио Тинту: "Вучић слуша глас народа". "Терор Дјиласа и Вељине екипе" пише лист о протестима широм Србије.

БЛИЦ - Лист пише: "Све о лековима против короне". "Мештани брину због поплава и загадјења", о захтевима становника Горње Недељице након посете председника Србије.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Посета председника Србије Александра Вучића Горњим Недељицама - "Склања се депонија, народ ће одлучити о руднику. Министар градјевинарства Томислав Момировић каже за Новости: "Легализацију морамо што пре да убрзамо".

КУРИР - Блокада путева на два сата - "Протести у неколико градова против Рио Тинта". Код Крушевца "Двобој - убио комшију у обрачуну заказаном тачно у подне".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - О протестима лист пише под насловом "Терор над народом Србије". "Дијана руком написла списак за одстрел" о бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић.

Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa