Инфо

7. децембар 2021.7. дец 2021.
чланови "Винер чивија" (фото: Н. С.)

чланови "Винер чивија" (фото: Н. С.)

Борба за екс ју титуле

Некадашња престоница Југославије, данас главни град Србије Београд угостио је теквондисте из некадашњих југо република на првом Клупском првенству бивше Југославије. Шабац су представљала два клуба, Винер Чиви и Летњиковац, а у конуренцији 63 клуба и око 650 бораца освојили су укупно 11 одличја А класе и два у Б класи.

Златну медаљу донели су Вања Урошевић, пионирика, односно Немања Илић, јуниор, обоје чланови Винер чивија, као и Виктор Пушкић борац Летњиковца. Сребра су заслужили: Марко Марковић (пионири) и Иван Булатовић (јуниори), оба из клуба Винер чиви, док бронзе имају: Нађа Лукић, Дуња Аврић, Игњат Ивановић и Тихомир Аврић, пионири Винер чивија, односно Лидија Лазић (пионирка) и Алекса Васић (јуниор) из редова Летњиковца. Немања Илић је и најбољи јуниор турнира. У Б класи бронзе за Вујковића и Стевановића (ВЧ).

Екипно, јуниори Винер чивија су други, укупно је екипа четврта у јуниорској категорији, док су пионирке (8-9) друге екипно, а клуб укупно трећи у овој пиниорској категорији. Свеукупно Чиви је осми, пети у мушкој конкуренцији. Летњиковац пети код сениора, укупно 23. место.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa