Инфо

17. децембар 2021.17. дец 2021.
Седница Општинског већа (фото: фб страна Милана Дамњановић)

Седница Општинског већа (фото: фб страна Милана Дамњановић)

Општинско веће утврдило предлог буџета за 2022. годину

Чланови Општинског општине Богатић већа разматрали су укупно 13 тачака дневног реда на последњој седници у текућој календарској години. Присутно је било осам чланова Општинског већа, а седницом је председавао заменик председника Општинског већа Теодор Теодоровић.

Утврђен предлог буџета за 2022. годину (фото: фб страна Милана Дамњановића)


Најзначајнија тачка дневног реда била је утврђивање предлога Одлуке о буџету општине Богатић за 2022. годину. Чланови Општинског већа једногласно су утврдили и предлог Кадровског плана Општинске управе, Општинског правобранилаштва, стручних служби и Кабинета председника општине Богатић за 2022. годину, као и предлог Закључка о усвајању Оперативног плана зимског одржавања општинских путева и улица на подручју општине Богатић, за зимски период 2021/2022. године.

Такође, донето је Решење о додели годишњих наградних студентских стипендија за школску 2021/2022.годину студентима са територије општине Богатић, а неколико тачака дневног реда се односило на Програм пословања ЈКП "Богатић" Богатић, као и на доношење Решења о давању у закуп грађевинског земљишта у КО Баново Поље, Црна Бара и Дубље.
Милан Дамњановић (званична фб страница)

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa