Инфо

24. децембар 2021.24. дец 2021.
Гласачки купони (фото: Глас Подриња)

Гласачки купони (фото: Глас Подриња)

Читаоци изабрали: Милица, Семиз и Витез

Наши драги читаоци су и ове године рекли своје мишљење о онима који су обележили спортску 2021. годину и изабрали своје лауреате у категорији спортисткиње, спортисте и спортског колектива. Као и претходних најнеизвесније је било у категорији спортиста.

Током 22 дана колико је трајало гласање (купони објављени у четири броја Гласа Подриња) стигло је на нашу адресу 160 купона. У односу на претходне године, било је више оних где се гласачи нису опредељивали у све три категорије, већ само у једној.

Резултати су следећи:

Код спортисткиња највише гласова је освојила атлетичарка АШК Темпа Милица Познановић 87, друга је кошаркашица Дуге Олга Степановић са 40, доскорашњи голман Медицинара Јелена Нинковић је добила 24 гласа, док је Гордана Пешић освојила шест.

Милица Познановић (фото: фб профил АШК Темпо)


Међу спортистима борба до самог краја. Пет гласова је делило победника од другопласираног. Победник је шабачки боксер Семиз Аличић са освојена 42 гласа. Други је Момчило Гајић са 37. Трећу позицију је заузео Митар Паликућа са 20 гласова, рукометаш Марко Срдановић је освојио 11, ватерполиста Радослав Филиповић три, а кајакаш Михаило Суботић два гласа.

Семиз Аличић (фото: Глас Подриња)


Највише гласова међу спортским колективима освојио је Рвачки клуб "Витез". Нови чланови Супер лиге су добили поверење 65 особа, друга је Металопластика са 30, трећи Ватерполо клуб "Шабац" са 16, док Кајак клуб "Зорка" није освојио ниједан глас.

Рвачки клуб "Витез" (фото: РК Витез)


Овакосу гласали читаоци, а посебан избор у све три категорије, као и у још неколико, имаће жири, а све добитнике ћемо објавити у последњем штампаном издању у овој години, 30. децембра.

Додела свих признања ће бити организована када то дозволе епидемиолошки услови.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa