Инфо

10. јануар 2022.10. јан 2022.
Начелник МУО, Владан Красавац

Начелник МУО, Владан Красавац

Седмични извештај МУО

Од четвртка 06. јануара до понедељка 10. јануара 2022. појачан је интензитет координисаних надзора републичких инспекција и комуналне инспекције/милиције, о чему су градоначелници градова, председници општина и руководиоци инспекцијских служби обавештени, како би се сачинио план надзора.

Редовни надзори се спроводе по утврђеној динамици, а кординисани инспекцијски надзори у време празника су усмерени ка великим објектима са повећаним бројем корисника услуга.

Начелник Мачванског управног округа Владан Красавац је у свакодневнoј комуникацији са руководиоцима републичких инспекцијских служби и инспекцијских служби локалних самоуправа са подручја Управног округа, а у контроле су укључени сви расположиви људски и материјални ресурси.

Извештаји о спроведеним контролама свакодневно се достављају Мачванском управном округу.
Од четвртка 06. јануара до понедељка 10. јануара 2022. године спроведено је 1.070 надзора, у којима је учествовало 81 инспектор.Током надзора инспектори нису утврдили неправилности у контролисаним објектима.

Од 19.марта 2021.годие почео је са радом ЦЕНТАР ЗА КОВИД 19 МЕРЕ.Центар се налази на интернет адреси inspektor.gov.rs Сви заинтересовани могу поставити питања.

Здравствена струка и надлежни државни органи и даље апелују на све грађане да поштују наложене епидемијске мере и да се вакцинишу ,како би дошли до колективног имунитета.
Кабинет начелника
Владана Красавца


Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa