Инфо

13. јануар 2022.13. јан 2022.
Градоначелник Шапца др Александар Пајић, данас, приликом посете породици Терзић на Мишару, најмлађим члановима уручио пакетиће

Градоначелник Шапца др Александар Пајић, данас, приликом посете породици Терзић на Мишару, најмлађим члановима уручио пакетиће

Градоначелник Шапца др Александар Пајић, посетио је данас вишечлану породицу Драгана Терзића на Мишару и најмлађим члановима уручио пакетиће. Овом приликом он је изјавио да се уверио у склад и хармонију у којој ова породица живи.

- Преовлађује њихова љубав и брига према деци, којима желе да омогуће што боље услове за школовање.
За такву политику се определио и Град. Из буџета Града смо обезбедили 30 милиона динара за подстицај већег рађања. Обезбедили смо бесплатне уџбенике за најмлађе ученике, стипендије за студенте. Уопште је присутна наша брига за децу, а пример породице Терзић је за сваку похвалу и на њих се треба угледати, каже градоначелник Шапца.

Домаћин ове бројне породице је Драган. Он је електро-механичар, који се бави сервисирањем и одржавањем сервисних станица. Супруга Верица је по занимању фризерка, а ради у "Јазакију", као контролор квалитета производа. Деца су, најстарија Анђелија, потом Тадија, Митар, Николија и најмлађи је Андрија.


Склад у породици је сасвим уочљив. Живе од свога рада, а у плану је и производња јагода на пет ари, поред куће и у мањем пластенику. Драган истиче задовољство због посете градоначелника њиховој кући, што га је пријатно изненадило.

- Драго ми је да нисмо запостављени. Ово су све наша деца, а верујем да ће нас ускоро бити и више, поручује. Његово мишљење дели супруга Верица, која хвали најновије мере Владе за подстицај рађања.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa